• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinkové mufinky
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové mufinky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové mufinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek vločky
    • 1
      hrnek voda
    • 1
      ks vejce
    • 0,50
      droždí
    • 1
      lžička cukr
    • bylinky
    • sůl
    • 1
      hrnek mouka hladká i polohrubá
    • slunečnicová semínka na posypání

Postup přípravy receptu

1
Vločky zalijeme horkou vodou, promícháme a necháme odležet. V míse mezitím smícháme cukr s kvasnicemi na kašičku, přidáme vejce a nasekané bylinky. Pak přidáme vločky, ochutíme solí a vymícháme těsto, které necháme vykynout. Plech na mufinky (12 ks) vymažeme tukem a naplníme těstem, posypeme semínky a upečeme.
2
Do těsta můžeme dle chuti přidat: česnek, cibulku, sýr, salám, semínka, koření.
3
Sladká varianta: těsto ochutíme medem, skořicí, nasekanými ořechy, ovocem, čokoládou apod.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové mufinky s hořkou čokoládou

Skořicové mufinky s hořkou čokoládou

Mufínky

Mufínky

Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony

Bylinkové karbanátky (sekaná) se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 22. 9. 2012 08:42

    Co je to prosím 2 ks vloček?

  • Lenka | 7. 6. 2008 21:12

    Lenko pokud si napíšete do vyhledavače Muffiny nebo muffinky najde Vám to asi tři stránky receptů,určitě si vyberete

  • lenka | 7. 6. 2008 19:54

    Potřebovala bych nějaké recepty na mufinky a moc jsem jich nenašla.Zjistila jsem,že Hana,sluničko se ozývala nejčastěji.Proto ji prosím,zda by mi nějaké recepty na mufinky nemohla na email poslat.Děkuji Lenka

  • Hana.slunicko | 24. 2. 2008 21:32

    Těšila jsem se na tuto slanou variantu... Po namočení vločech se "vcucla" veškerá voda. Po přidání ostatních ingrediencí to ani vajíčko nezachránilo. Přidala jsem vpodstatě ještě 2 dcl vody, přímo do těsta zapracovala nastrouhanou nivu, nechala vykynout a pekla mufínky. Takto byly faaakt moooc dobré. Doporučila bych konzumovat pokud možno teplé, jsou lepší. Ale i studené jsou dobré.

  • Majka Přidalová | 17. 9. 2007 10:45

    Jelikož nemám formu na mufinky tak jsem z těsta dělala malé bochánky, ty pak potřela rozšlehaným vejcem a posypala kořením a z druhé dávky jsem dělala malé pizzy a blo to úžasné. Neměla jsem normální kvasnice, tak jsem použila sušenné droždí a vůbec to nevadilo, těsto báječně vykynulo. Přidala jsem do něj spoustu bazalky a nasekaného česneku. Opravdu mňam a ještě k tomu zdravé :) V mnoha variantách budu dělat častěji.

  • MartinV | 2. 6. 2007 18:17

    Momentální nápad: doprostřed mufinek před pečením schovat oříšek Nivy nebo kostku chuťově výrazného tvrdého sýra, nebo olivu bez pecky...A ještě zkušenost ohledně jakéhokoliv pečení z obilí: nejlepší je zpracovat těsto den předem a nechat v lednici, složité sacharidy v mouce se alespoň částečně rozpadnou, pečivo nebo chleba je lepší na chuť a snáze stravitelné.

  • Anonym | 30. 5. 2007 16:27

    Co takhle to ještě potřít vajíčkem?

  • Majka Přidalová | 29. 5. 2007 09:24

    Nejsem sice autorka receptu, ale myslím, že můžete použít vlastně všechny bylinky, které máte doma a to jak v čerstvé, tak sušené podobě, jednotlivé nebo jako směs bylinek. Já osobně třeba tymián a bazalku dávám i do těsta na pizzu, krásně to pak voní.Slaná varianta se určitě jí jako pečivo, myslím, že se dá i rozříznout a naplnit třeba bylinkovým tvarohem, prostě dle chuti.Myslím, že tyto mufinky budou moc dobré se všemi bylinkami, které máte (snad kromě libečku, ten mi přijde spíše polévkový, ale to je jen můj názor :)).

  • Vlaďka | 29. 5. 2007 07:43

    Mohl by mi někdo poradit, jaké bylinky použít ?Mám doma pažitku, petrželku, libeček, oregano, bazalku, tymián, co se hodí nejvíce ? Slaná varianta se jí jako pečivo ?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Cukr Droždí Mouka Slunečnicová semínka Sůl Vejce Vločky Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Makrely na roštu

Makrely na roštu

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Netradiční rybízové řezy

Netradiční rybízové řezy

Tvarohový dortík

Tvarohový dortík

Barvená velikonoční vejce v cibulových slupkách

Barvená velikonoční vejce v…

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Špecle s kořenovou zeleninou

Špecle s kořenovou zeleninou

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Krémová polévka z řapíkatého celeru

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

75
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
73
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
67
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…
54
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
36
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

S králem je zle? Harry má kráčet po boku Williama za rakví jejich otce

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Bylinkové máslo s jarní cibulkou
Bylinkové máslo s jarní cibulkou
Bylinkové máslo s jedlými květy a mátou
Bylinkové máslo s jedlými květy a mátou
Bylinkové máslo s tymiánem a citronem
Bylinkové máslo s tymiánem a citronem
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s bramborami
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Bylinkové šištičky (karbanátky)
Bylinkové šištičky (karbanátky)
Bylinkové tyčky k vínu
Bylinkové tyčky k vínu
  • Recepty.cz
  • Bylinkové mufinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact