Máslo rozdělíme na tři díly. Prolisovaný česnek a nadrobno posekané bylinky (až na dvě lžíce) vmícháme do první části másla, okořeníme. Hmotu zformujeme pomocí dvou navlhčených prkének do kostky a uložíme na velké servírovací prkénko. Posypeme bylinkami.
2
Najemno posekanou nebo nastrouhanou cibuli a 50 g krabího masa rozmícháme s druhým dílem másla. Okořeníme. Rovněž zformujeme do kostky, uložíme na servírovací prkénko vedle bylinkového másla a posypeme zbylým krabím masem.
3
Poslední díl másla smícháme se 45 g sýra a okořeníme. Opět zformujeme do kostky, uložíme na prkénko a posypeme zbylým sýrem. Máslové směsi až do podávání uložíme do chladna.
je lepší uválet z másla váleček a nechat ho zabalený v alobalu. koneckonců vypadá to i líp když pak takto ukrojené kolečko, třeba vroubrovaným nožem, položíme na takový pěkně propečený steak.