• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové hovězí se zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 14
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g hovězí maso - podplečí, krk, líčka, kližka...
    • 120
      g mrkev
    • 120
      g celer
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks řapíkatý celer větší řapík
    • 100
      g rajčata bez semínek
    • 40
      g špek
    • rozmarýn - snítka
    • tymián - snítka
    • máslo plátek cca 0,5 cm
    • sůl
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.
2
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit i kostky hovězího masa. Po osmažení ze všech stran přisypeme pokrájenou zeleninu, mrkev na kolečka, celer na kostky, řapík celeru na plátky a měkkého středu se semínky zbavené rajče. Vše ještě krátce osmažíme s bylinkami, přilijeme vývar (cca 150 ml) a pod poklicí dusíme na mírném ohni, za občasného podlití a opatrného promíchání ode dna doměkka.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Oba celery s cibulí a rajčetem by se nám měly téměř rozdusit a udělat tak chutný, zeleninovo-bylinkový sos. Pokud jsme podlili více, než bylo třeba, necháme varem tekutinu zredukovat. Nakonec vyndáme větvičky z bylinek, dochutíme je-li třeba solí a pepřem, odstavíme a vmícháme máslo do úplného rozpuštění. Máslo nám zeleninový sos příjemně zjemní a navoní.
4
Podáváme se šťouchanými brambory, kaší, noky, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Tymiánové hovězí se zeleninou

Tymiánové hovězí se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Rozmarýn Špek Sůl Tymián Vývar

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Bezinkový likér

Bezinkový likér

Šunkofleky-klouzáky

Šunkofleky-klouzáky

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Salát se švýcarským dresinkem

Salát se švýcarským dresinkem

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jahodový dort s tvarohem a želé

Jednoduché rajčatové těstoviny s tuňákem

Jednoduché rajčatové těstoviny s…

Lehké a křupavé vafle

Lehké a křupavé vafle

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

144
Zelný salát (nejen) s paprikou
Zelný salát (nejen) s…
122
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
20
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
18
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
16
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové filety
Bylinkové filety
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem…
Bylinkové knedlíky
Bylinkové knedlíky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact