• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové hovězí se zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 14
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g hovězí maso - podplečí, krk, líčka, kližka...
    • 120
      g mrkev
    • 120
      g celer
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks řapíkatý celer větší řapík
    • 100
      g rajčata bez semínek
    • 40
      g špek
    • rozmarýn - snítka
    • tymián - snítka
    • máslo plátek cca 0,5 cm
    • sůl
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.
2
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit i kostky hovězího masa. Po osmažení ze všech stran přisypeme pokrájenou zeleninu, mrkev na kolečka, celer na kostky, řapík celeru na plátky a měkkého středu se semínky zbavené rajče. Vše ještě krátce osmažíme s bylinkami, přilijeme vývar (cca 150 ml) a pod poklicí dusíme na mírném ohni, za občasného podlití a opatrného promíchání ode dna doměkka.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Oba celery s cibulí a rajčetem by se nám měly téměř rozdusit a udělat tak chutný, zeleninovo-bylinkový sos. Pokud jsme podlili více, než bylo třeba, necháme varem tekutinu zredukovat. Nakonec vyndáme větvičky z bylinek, dochutíme je-li třeba solí a pepřem, odstavíme a vmícháme máslo do úplného rozpuštění. Máslo nám zeleninový sos příjemně zjemní a navoní.
4
Podáváme se šťouchanými brambory, kaší, noky, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Tymiánové hovězí se zeleninou

Tymiánové hovězí se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Rozmarýn Špek Sůl Tymián Vývar

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kotlety na smetaně II.

Kotlety na smetaně II.

Béřovický králík

Béřovický králík

Pleskačky

Pleskačky

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Tvarohová bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

Tvarohová bábovka se švestkami - ,…

Palačinky pečené na sucho

Palačinky pečené na sucho

Telecí líčka na víně

Telecí líčka na víně

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně - rychle a chutně

Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…

Doporučujeme

25 minut
Zapečené tortilly s brokolicí a čedarem

Zapečené tortilly s brokolicí a…

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
29
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
21
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
18
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze sterilovaných jablek
Jablečný cukrový závin …
18
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

Kim Kardashianová a její módní šok roku: Prodává chlupatá tanga!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Další doporučené recepty:

Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové filety
Bylinkové filety
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem…
Bylinkové knedlíky
Bylinkové knedlíky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact