• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Bylinkové hovězí se zeleninou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 14
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
Bylinkové hovězí se zeleninou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g hovězí maso - podplečí, krk, líčka, kližka...
    • 120
      g mrkev
    • 120
      g celer
    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      ks řapíkatý celer větší řapík
    • 100
      g rajčata bez semínek
    • 40
      g špek
    • rozmarýn - snítka
    • tymián - snítka
    • máslo plátek cca 0,5 cm
    • sůl
    • pepř mletý
    • vývar dle potřeby

Postup přípravy receptu

1
Maso dle vlastního výběru pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.
2
Na drobně pokrájeném špeku osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit i kostky hovězího masa. Po osmažení ze všech stran přisypeme pokrájenou zeleninu, mrkev na kolečka, celer na kostky, řapík celeru na plátky a měkkého středu se semínky zbavené rajče. Vše ještě krátce osmažíme s bylinkami, přilijeme vývar (cca 150 ml) a pod poklicí dusíme na mírném ohni, za občasného podlití a opatrného promíchání ode dna doměkka.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

3
Oba celery s cibulí a rajčetem by se nám měly téměř rozdusit a udělat tak chutný, zeleninovo-bylinkový sos. Pokud jsme podlili více, než bylo třeba, necháme varem tekutinu zredukovat. Nakonec vyndáme větvičky z bylinek, dochutíme je-li třeba solí a pepřem, odstavíme a vmícháme máslo do úplného rozpuštění. Máslo nám zeleninový sos příjemně zjemní a navoní.
4
Podáváme se šťouchanými brambory, kaší, noky, rýží...

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou zeleninou

Hovězí na houbách s kořenovou…

Tymiánové hovězí se zeleninou

Tymiánové hovězí se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Cibule Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Rajčata Řapíkatý celer Rozmarýn Špek Sůl Tymián Vývar

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Kořeněné vepřové řízky v alobalu

Zapečené brambory se smetanou

Zapečené brambory se smetanou

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Tvarohový řez

Tvarohový řez

Mleté maso po marocku

Mleté maso po marocku

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková hlíva s těstovinami

Česneková růžičková kapusta se slaninou a bylinkami

Česneková růžičková kapusta se…

Limoncello

Limoncello

Pečená žebírka na zelenině

Pečená žebírka na zelenině

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

111
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
104
Dýňové karí s cizrnou
Dýňové karí s cizrnou
48
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
40
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
38
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou
Vepřová krkovice s…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové bramborové věžičky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové česnekové výhonky
Bylinkové filety
Bylinkové filety
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem a žampiony
Bylinkové karbanátky (sekaná) se sýrem…
Bylinkové knedlíky
Bylinkové knedlíky
  • Recepty.cz
  • Bylinkové hovězí se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact