ks
francouzská bageta
(Nejlépe bledé nedopečené prodávají se např. v Delvitě)
rama
Či Perla na vaření
provensálské bylinky
česnek
sůl
Postup přípravy receptu
1
Bagety několikrát napříč nařízneme. Smícháme Ramu s provensálskými bylinkami a utřeným česnekem se solí a směsí potřeme naříznuté plochy baget. Vložíme do pekáče a chvíli pečeme dozlatova.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kateřina Popelková
|23. 5. 2007 17:48
Dělám podobné bagety, jen místo Ramy dávám olivový olej, v něm promíchám hodně prolisovaného česneku a nadrbno nasekám různé bylinky. Tyto bagety používám především jako přílohu k salátům..
Hana Rožníčková
|16. 4. 2007 18:52
Dělám je jako Ivana, jen místo Ramy dávám klasické máslo s česnekem a s bylinkami, výborné ke grilování.
i.
|16. 4. 2007 18:09
Tak me napadlo, ze by se do tech rezu dal pridat i syr, jedno jaky...Vyzkousim
Ivana Přikrylová
|14. 2. 2007 10:33
Tyto bagety dělávám také, jen je zabalím do alobalu a upeču, nejsou pak oschlé.