Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí veka
Domácí bramborové hranolky
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Kynuté máslové koláčky
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Bylinkový králík na žampionech
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Bramborovo-žampionová polévka se…
Hovězí šuej ču
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…