Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočková polévka s rajčaty
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Rybí pomazánka od maminy
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Těstíčko jako od vietnamců
"Paneláková" buchta
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Cibulová polévka podle Marušky
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Kyjevský řízek s brokolicovou kaší
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…