Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Kuřecí směs na houbách
Jahodové řezy V.
Minipizzy - šnečci
Rýžový nákyp s meruňkami
Pohankový salát
Cibulovo-česneková polévka
Česnekové knedlíčky (nočky) ze…
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové brownies
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou