Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Sušenky á la OREO
Tradiční trdelník
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Bageta se sýry - zapečená
Smažený bílý chřest
Kapustové drny z pánve
Pěna s polevou z hořké čokolády
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Pracny z roku 1900
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Nejlepší vaječný likér
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky