Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka olejová
Maková bábovka
Halušky s tvarohem
Placek ze strouhanky
Brambory na plechu s bylinkami
Šlehačkový koláč s rebarborou
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Banánový chlebíček bez másla - vláčný
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem