Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečený losos
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Guláš v papiňáku
Šťavnatý citronový koláč
Vepřové maso na paprice
Jeřabina - sterilovaná
Krkonošský hubník
Perníkové muffiny (DUKAN)
Květákové placky (DUKAN)
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Pórková polévka s cizrnou
Vaječná tlačenka
Andělský dort
Velikonoční brownies