Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Super koblížky
Plněné pudinkové řezy
Koláč z jogurtů s drobenkou
Kakaové řezy s jablky
Vánočka - třená
Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl
Mrkvový koláč BILLA
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Bramborovo-ledový salát
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou