Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Bleskový fazolový salát
Sněhový koláč s marmeládou
Dort srdce
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Kuřecí maso na gril i do trouby
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Jednoduchá vločková polévka
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger