Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bílkový chlebíček
Tvarohová buchta tříbarevná
Medová ňadra na houbách
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Vdolky - rozpeky
Banánový koláč se smetanou
Sedmikráskový med s pomerančem
Lembas (Elfí chléb)
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu