Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechový koláč bez mouky
Zapékaná kapusta s rýží
Rajská polévka se zakysanou smetanou
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Placičky z ovesných vloček II.
Tuňáková pomazánka bez majonézy
Svíčková dle Ládi Hrušky
Špenátový kuskus
Dýňový krém s kari
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Banánový chlebíček
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Hruškový crumble s perníkem