Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ukrajinský boršč II.
Feferonový salát
Kotletky na leču
Těstoviny s olivami
Chutnější obalované řízky nebo…
Krůtí guláš s těstovinami
Žampionové placičky (karbanátky)
Malinové / ostružinové knedlíky
Tortilly s fazolovou směsí
Zelňačka s klobásou
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Klasický recept na polevu na perníčky
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Nejlepší vaječný likér
Madlenky
Čerstvé kimchi