Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se sýrem
Ohavečské košíčky
Zapečené špagety II.
Brokolicová pomazánka
Netradiční rybízové řezy
Nepečený dort III.
Česnekovo-houbový guláš
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Kuře na paprice
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…