Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opilé řezy
Tvarohový tunel plněný ovocem
Vepřový chilli guláš
Rychlé těstoviny s cuketou
Nakládaný hermelín VI.
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Tvarohovo-višňový závin
Vajíčková pomazánka z lučiny
Vegetariánská Quesadilla
Zapečená vejce po italsku
Hrnková bublanina s třešněmi
Kofty s tzatziki
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Klasický burger
Jahodové nanuky
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Poke bowl s lososem