Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švei-ču-žou
Marlenka na můj způsob
Plněná kuřecí prsa
Holandské řízky s nivou
Krémová kapustová polévka
Těstoviny zapečené s mozzarellou
Tvarohové knedlíky plněné ovocem
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Francúzska cibuľová polievka
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort
Klasický burger
Koláč s ricottou a bílou čokoládou