Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kapusta s rýží
Makovec bez vajec II.
Kuřecí koktejl
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Chléb
Cuketa v sýrové omáčce
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Křenová omáčka s vejcem
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem