Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guláš bez masa
Tvarohové šátečky na sladko i na slano
Salát z kysaného zelí III.
Rybí pomazánka III.
Celozrnný chléb s pšeničnou moukou
Palačinky s jahodovým přelivem
Margot dort - lehoučký
Pikantní gyros v housce
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Španělské „španělské ptáčky“…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci