Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová pomazánka
Skvělá ryba se zeleninou
Vařený krém do cukroví a řezů
Cibulová pizza z listového těsta
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Pečená kambala s tymiánem
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Španělské „španělské ptáčky“…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci