Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dresing hami mňami
Výborný chléb, který se vždy povede
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Borůvkové muffiny - rumové
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem