Salsu můžete připravit i z oblíbených bylinek - tymiánu a bazalky. Přidejte k nim petržel, cibulku a ančovičky.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Salsa guacamole
Omáčka z pečených paprik
Rajčatová salsa
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se sýrem
Cuketová polévka se salámem
Kuřecí plátky v alobalu
Meruňkové kefírové řezy
Kanadský králík
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Lehký kakaový koláč se švestkami
Brokolicový koláč z listového těsta
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Krémová kari polévka s kuřecím masem
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem