• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Bylinková krkovička na černém pivu
Napište svůj komentář k receptu

Bylinková krkovička na černém pivu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 63
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 300
      g cibule
    • sůl
    • 5
      stroužek česnek 4 -
    • pepř mletý
    • rozmarýn - snítka
    • snítka tymiánu
    • jíška
    • 1
      ks pivo - černé 10°
    • 800
      g vepřová krkovice bez kosti, cca

Postup přípravy receptu

1
Libovější krkovici pokrájíme na plátky, mírně naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nekroutily při pečení, osolíme, opepříme a posypeme nasekanými bylinkami, vložíme do pekáče s pokrájenou cibulí, nasekaným česnekem a podlijeme zhruba 250 ml piva. Pekáček zaklopíme a vložíme do předehřáté trouby na 190 stupňů. Pečeme cca 70 minut, dle potřeby podlijeme. Pak pekáček odklopíme a za občasného podlití zbylým pivem dopečeme doměkka a dozlatova. Maso pak vyndáme, výpek zahustíme troškou domácí jíšky, necháme provařit a můžeme podávat.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso

2
Podáváme s bramborovou kaší, noky, knedlíky, rýží, chlebem a vychlazeným pivem...

RADA: Jak uvařit rýži, aby se nerozvařila

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 15. 1. 2017 08:08

    Dokonalost na talíři! Tak bych popsala včerejší super večeři. Děkuji a určitě doporučuji.

  • Martina | 20. 11. 2016 19:06

    Vynikající! Není co dodat.

  • Andrea | 22. 5. 2016 17:09

    Dekuji za recept, bylo to skvele <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jíška Pepř mletý Pivo - černé Rozmarýn Snítka tymiánu Sůl Vepřová krkovice

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Boršč

Boršč

Roláda z esíček

Roláda z esíček

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Bulharská trošije (nakládaná zelenina)

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Nejjednoduší rohlíky z domácí pekárny

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Pečené tofu s citrónovou marinádou

Kuře pečené na medu a citronu

Kuře pečené na medu a citronu

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Jahodový dort se smetanou

Jahodový dort se smetanou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

117
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Pečené brambory s cibulí
Pečené brambory s cibulí
22
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Deník Aha! 10.6.2025

Deník Aha! 10.6.2025

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Lejla Abbasová má dokonalou postavu, přesto řeší nedostatky! Raději ukazuji „předek“, svěřila se

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Ben Cristovao poprvé ukázal video z děsivé nehody! Letěl vzduchem 20 metrů

Ben Cristovao poprvé ukázal video z děsivé nehody! Letěl vzduchem 20 metrů

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Velký horoskop práce a financí na červen: Koho čeká povýšení, kdo dostane přidáno a kdo nejspíš z práce odejde?

Další doporučené recepty:

Bylinková kachní prsa
Bylinková kachní prsa
Bylinková kachní prsa II.
Bylinková kachní prsa II.
Bylinková krkovice na houbách (václavkách)
Bylinková krkovice na houbách …
Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Bylinková polévka
Bylinková polévka
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku
Bylinková polévka s fialkovými listy v…
  • Recepty.cz
  • Bylinková krkovička na černém pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact