• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Bylinková krkovička na černém pivu
Napište svůj komentář k receptu

Bylinková krkovička na černém pivu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 63
doba přípravy: 70 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
Bylinková krkovička na černém pivu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 300
      g cibule
    • sůl
    • 5
      stroužek česnek 4 -
    • pepř mletý
    • rozmarýn - snítka
    • snítka tymiánu
    • jíška
    • 1
      ks pivo - černé 10°
    • 800
      g vepřová krkovice bez kosti, cca

Postup přípravy receptu

1
Libovější krkovici pokrájíme na plátky, mírně naklepeme, po stranách nakrojíme, aby se nekroutily při pečení, osolíme, opepříme a posypeme nasekanými bylinkami, vložíme do pekáče s pokrájenou cibulí, nasekaným česnekem a podlijeme zhruba 250 ml piva. Pekáček zaklopíme a vložíme do předehřáté trouby na 190 stupňů. Pečeme cca 70 minut, dle potřeby podlijeme. Pak pekáček odklopíme a za občasného podlití zbylým pivem dopečeme doměkka a dozlatova. Maso pak vyndáme, výpek zahustíme troškou domácí jíšky, necháme provařit a můžeme podávat.

RADA: Jak vybrat kvalitní maso

2
Podáváme s bramborovou kaší, noky, knedlíky, rýží, chlebem a vychlazeným pivem...

RADA: Jak uvařit rýži, aby se nerozvařila

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

Krkovice zapečená s cibulí a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 15. 1. 2017 08:08

    Dokonalost na talíři! Tak bych popsala včerejší super večeři. Děkuji a určitě doporučuji.

  • Martina | 20. 11. 2016 19:06

    Vynikající! Není co dodat.

  • Andrea | 22. 5. 2016 17:09

    Dekuji za recept, bylo to skvele <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Jíška Pepř mletý Pivo - černé Rozmarýn Snítka tymiánu Sůl Vepřová krkovice

Jak na bramborovou kaši

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Letní zeleninový salát a bylinkami

Letní zeleninový salát a bylinkami

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Těstovinový salát s lososem

Těstovinový salát s lososem

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Houbové karbanátky s mletým masem

Houbové karbanátky s mletým masem

Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Houbové lasagne

Houbové lasagne

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Kuřecí srdíčka - pečená

Kuřecí srdíčka - pečená

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Jak na bramborovou kaši

Poslední sledované recepty

378
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
55
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
34
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
31
Bramborové šišky / noky (nejen) s mákem
Bramborové šišky / noky …
25
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Bylinková kachní prsa
Bylinková kachní prsa
Bylinková kachní prsa II.
Bylinková kachní prsa II.
Bylinková krkovice na houbách (václavkách)
Bylinková krkovice na houbách …
Bylinková krůtí (nejen) stehna na houbách
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Bylinková polévka
Bylinková polévka
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku
Bylinková polévka s fialkovými listy v…
  • Recepty.cz
  • Bylinková krkovička na černém pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact