Brambory vaříme v osolené vodě s několika stroužky česneku (můžeme je nakrojit podél). Hotové brambory slijeme, přidáme bylinky dle své chuti (třeba provensálskou směs, velmi se mi osvědčila "Bylinková směs na těstoviny"), máslo, mléko a kaši rozmixujeme do své oblíbené "tekutosti". Pozor většinou jí chtějí všichni přidat!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza J.
|19. 5. 2009 12:33
Pani Marie, pokiaľ máte vlastné čerstvé bylinky, tak k zemiakom sa vám hodí kôpor, bazalka ( neprehnať s množstvom ), cibuľka - pierka, paqžitka, aj tymián, a samozrejme petržlenová vňať. Bylinku zvoľte podľa toho, k čomu budete kašu podávať.