Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cannelloni se špenátem
Nevařená rybízová šťáva
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Cibulačka se sýrem II.
Karamelový krém
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Maso s paprikovou omáčkou
Koláček z pohanky
Zelňačka III.
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi