Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Posvícenské koláče z r. 1900
Pikantní škvarková pomazánka nejen na…
Crème Brûlée
Jehněčí plec pečená
Lívanečky s jablky
Pařížské rohlíčky od Dáši
Pečenáče z kapra
Tažený štrůdl (závin)
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi