Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Květáková polévka II.
Bramboráky z kyselého zelí
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Osvěžující rybízové želé
Achillova pikantní křidýlka
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Sušenky
Krkovička po maďarsku
Pečené batáty se zelným salátem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky