Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbové karbanátky III.
Zapečená krupicová kaše
Zapečená hlíva s nivou
Zapečený lilek 3
Kuřecí směs v bramborové kaši
Nakládané maso
Francouzská gratinovaná cibulačka
Panenka se šalotkou
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem