Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Carpaccio z lososa
Bramborové knedlíky se strouhankou
Husí játra jako předkrm
Zeleninová polévka s pohankou
Kapr pečený s bylinkami na másle
Karamelový krém
Kuřecí maso na gril i do trouby
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Těsto na domácí chleba
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše