Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Játrová omáčka - snadno a rychle
Játrová omáčka - kořeněná a rychlá
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře „strejdy z Hlinska“
Brokolicové těstoviny
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Jablečný koláč s tvarohem
Zapečené brambory se špenátem a…
Játra (nejen) se žampiony
Domácí (plněné) rohlíky
Nakládané masové kostky dušené na…
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky