• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Bylinková bageta
Napište svůj komentář k receptu

Bylinková bageta

autor: wiccare
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 10
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Bylinková bageta
Bylinková bageta
Bylinková bageta
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 1
      ks bageta
    • 150
      g máslo
    • bazalka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 2
      stroužek česnek podle chuti
    • sýr uzený, eidam - podle chuti a toho co máte doma
    • petrželka a jiné další bylinky, co máte doma

Postup přípravy receptu

1
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané čerstvé bylinky. Ideální je čerstvá bazalka a k tomu přidat třeba nějaké sušené, co máte doma např. petrželku. Vše utřeme dohladka.
2
Bagetu rozkrojíme na dvě poloviny (nebo i více částí, pokud je hodně dlouhá), aby se nám pak vešla do trouby nebo do remosky. Můžete si koupit i mini bagety. Nařízneme je několikrát šikmo podélně skoro na skrz. Mezi každé dva plátky namažeme bylinkové máslo.
3
Kusy bagety dáme na alobal, postrouháme sýrem a zabalíme. Zapékáme. Doba závisí na tom, jak to máte rádi propečené. Stačí i deset minut. Výborné je, když mezi plátky přidáte nějakou šunku. Ideálně uzenou - výborná je se Schwarzwaldskou :-)
4
Poté bagetu můžete rozkrájet úplně a podávat.
5
Podáváme samotné jako malou večeři nebo jako přílohu k masu či polévce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bylinková polévka

Bylinková polévka

Bylinková pomazánka

Bylinková pomazánka

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kyslik | 27. 1. 2013 15:06

    :-$ na jednu bagetu dat 150 gramu masla a tucny syr je nutne mit dobre fungujici sverac :-D , to je mala vecere jak stehno :-D

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 26. 9. 2011 02:49

    Dělávám je často, česnekem nešetřím ;-)

  • Tereza T
    Tereza T | 3. 11. 2010 12:25

    Opraveno, díky za upozornění.

  • Jarka O. | 3. 11. 2010 11:34

    ve vygenerovaných surovinách je Petželka místo Petrželka :-\

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Jednohubky Přílohy, pečivo a luštěniny
Pokrmy Chuťovky Přílohy Ze sýra Slané Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Děti Vegetariáni Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bageta Bazalka Česnek Máslo Pepř mletý Petrželka Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Opečené toasty s mozzarellou

Opečené toasty s mozzarellou

Univerzální dortový korpus

Univerzální dortový korpus

Kuřecí barbeque salát

Kuřecí barbeque salát

Houbové karbanátky s mletým masem

Houbové karbanátky s mletým masem

Drobenková bublanina

Drobenková bublanina

Myslivecká směs

Myslivecká směs

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
19
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
18
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
17
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Konečná pro muže! Kerestešová z Vyprávěj přiznala bytostný odpor

Konečná pro muže! Kerestešová z Vyprávěj přiznala bytostný odpor

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Butter chicken masala
Butter chicken masala
Býčie žľazy s cibuľkou a hráškovými zemiakmi (videorecept)
Býčie žľazy s cibuľkou a hráškovými…
Bylinková a rajčatová focaccia s pestem
Bylinková a rajčatová focaccia s pestem
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Bylinková játra (nejen) se slaninou
Bylinková játra (nejen) se slaninou
  • Recepty.cz
  • Bylinková bageta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact