Oloupané špekáčky podélně rozkrojíme, mezi půlky vložíme plátek sýra obalený v paprice a kolečko cibule, přitiskneme, obtočíme plátky slaniny a po obou stranách spíchneme párátkem. Potřeme olejem, posypeme grilovacím kořením a grilujeme po každé straně asi 3 minuty.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|2. 7. 2007 05:40
super,včera jsem s tím hostil nečekanou návštěvu mněl jsem velký úspěch
Tereza Jarčušková
|15. 2. 2006 11:52
Špekačky sú veľmi univerzálna údenina. Keď cestujeme niekde dlhší čas, balím špekačky do klasického kysnutého cesta a upečiem ako buchty. Máme všetko v kope a cesto izoluje mäso pred teplom, vydržia dlho a nepokazia sa.
Anonym
|15. 2. 2006 11:26
dělám a je to vynikající...nikdo ani nepozná, že je to špekáček...každému doporučuji