Na oleji zpěníme cibuli a přidáme na kostičky nakrájený Gothajský salám (můžete nahradit buřtem, párkem, klobáskou...). Dále přidáme masox, červenou papriku, přidáme na kostičky nakrájené brambory, zeleninu (i česnek) a zalijeme cca 1 litrem vody. Necháme vařit, dokud brambory a zelenina nezměkne.
2
V hrnečku si rozmícháme vodu s moukou (můžeme do mouky přidat i špetku bramborového škrobu) a pomalu vléváme do guláše. Gulášek musí být hodně hustý.
3
Dochutíme solí, pepřem a dochucovadlem.
4
Asi se divíte, že u nás doma tomu říkáme buřtguláš, ale jsme tak zvyklí. Nám to takhle chutná a ta zeleninka tam nemá chybu. Snad bude šmakovat i Vám. Dobrou chuť! :)
Maggi je tam jen na dochucení na talíři, každý podle vlastního gusta :-|
A zelenina tam celé naší rodině chutná, proto ji tam dávám.
Naprosto miluji lidi jako jste vy.. Vědí prd a jsou strááášně moc chytří :-)
hmmm
|8. 8. 2014 07:57
Varit s masoxem a pridat magi :-$ .Jaky vyznam má zelenina?Zmeni chemickou chut? :-X