To co je na fotce vypadá jakoby to už někdo jedl, děs.. :-S
Je hrozně moc dobrý ,ale bez bujonu :-) Ten jsem nedávala :-)
kdyz si na oleji osmahnes cibulku,pridas uzeninu,posypes to paprikou a nechas osmahnout,tak ti to chut udela..
...to chce dva dny nejíst a pak to sníš i z kastrolem :-) :-[
Byla to dobrota, udělala jsem k němu i pivní rohlíky a super.
ja si teda pridala trochu koreni, kazdy ma hold jine chute, ale jinak luxusni recept :-) <3
A to mi teda řekněte, jak se to dochutí, když ne s masoxem? Vždyť to nemá žádnou chuť jinak :-(
Výborný a rychlý recept. Jen masox není potřeba a koření jsem dala klasiku pepř a sůl a trochu kmínu. ;-) ;-) ;-)
Trošku jsem si upravila množství, ale chutnal skvěle, i když dost pálil:D:)
fuj ka do tako dobrýho jídla může někdo házet bujon :-!
Tak taky se nepovedlo. Brambory z toho vyšly nějaké hnusné (sladké), tak nevím, možná byly od začátku špatné. No, spíš to bude tím, že jsem lama. :'(
:-) Delam ho stejne, jen majoranka se vzdy dava az ke konci vareni, protoze pri delsi dobe vareni horkne. Podle tohoto postupu musi byt burtgulas nahorkly.
Super rychlovka, byl hotov nežli manžel sundal a uklidil kola z auta. Všem moc chutnal i kamarád kuchař si moc liboval.Recept si schovávám na zimní dovolenou , kdy určitě přijde burtgulášek všem vhod. ;-)
Z mouky udělám tmavou jíšku a tím to zahustím. Nakonec přidám trošku vegety. Pak je to mňamka :-*
nejjednodušší recept, takový základ a pak dochutit podle sebe, já třeba přidávám česnek, někdy čili, když nejsou děti doma apod.
recept sice dobrej a jednoduchej, ale mě se to teď stejně nepovedlo, chutná příšerně :-D
Špičkovka. Už jsem vařila dvakrát. Je jednoduchý, rychlý a vždycky chutnal :)
právě jsem ho dovařila a výbornej!! Podávám s ve vydlabaném kulatém chlebíku :-)
SUPER TIP DIKY ZA RADY. :-)
skvělý,rychlý recept,jen jsem ještě přidala 2 stroužky česneku a lžíci majoránky. :-)
To je ale dobrá náhoda,také jsem dělala buřtguláš.:-))Dělám stejně jako ty Jiří .Pro vylepšení dávám někdy ještě noky,to jim pak bez chleba.:-)PS
Brambory dávám pokrájené na větší kusy,pak je malinko rozšťouchám a mouka na zahuštění není třeba.Jiří.1*