Krupicový cukr roztavte v kastrůlku se silným dnem na světlý karamel. Potom přidejte po malých kouscích máslo a vlijte kondenzované mléko. Hmota může vytvořit ztvrdlé kousky karamelu, proto ji vařte na mírném ohni až do uplného rozpuštění.
2
Karamel poté odstavíme a vmícháme burizony. Do papírových košíčků nalijeme po jedné lžičce rozehřátou čokoládu a na ní dáme hromádku burizonové hmoty .
Rozpustím jedny "měkké" karamely /kostky/ a 1/3 uvařeného karamelu ze Salka ve volní lázni, do vlažného vysypu 3 sáčky burizonů , zamíchám, nechám lehce vychladnout a uhňácám kuličky.
V průběhu hňácání si asi 3x opláchnu ruce, neb je to lepivé.výsledek dobrý. Moc dobrý.Do druhého dne úplně vyschne a vytuhne.
Petra
|11. 12. 2007 14:17
Chtěla bych se zeptat za jak dlouho karamel v košíčkách ztuhne? připadá mi stále řídký děkuji
mia
|30. 10. 2007 13:11
je to moc dobré, jen po tom báječně bolí zuby,ale jinak mňam