Tuk s čokoládou zahřejeme (nejlépe ve vodní lázni, je to jistější), přidáme instantní kakao a tolik burizonů, aby je čokoládová směs obalila a slepovala.
2
Lžičkou tvoříme hrudky, které necháme ztuhnout na papíru nebo alobalu.
3
Poznámka: čokoláda nemusí být zrovna mléčná, kdo chce, může dát hořkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marsí ***
|23. 12. 2008 00:34
Zdenko..nebuďte vděčná..:-)) to jsou malé věci..hlavně, že mladým chutná...:-))))
Zdena Dolská
|20. 12. 2008 14:46
Děkuji!!! Já se přestěhovala a tyto hrudky dělám každoročně již snad 20 let. A letos tu nemám své předpisy! Tak jsem vám vděčná - to je přesně ono!Hurááá, to bude radosti, děti (no...24+26) to nečekají, budou mít radost!
Dagmar Voš
|22. 11. 2007 15:01
Malkao se dá stále koupit.Hrudky taky dělávám,mají je rády děti. dasvos