Máslo s karamelovými bonbony rozpustíme, potom vmícháme burizony, vznikne tužší hmota, kterou dáme do srnčího hřbetu a a rozetřeme. Dáme do chladna ztuhnout a potom nakrájíme na kousky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Katerina
|9. 9. 2007 10:42
tuto dobrutku moc dobrë znam a muzu doporucit.Katka
Anonym
|17. 3. 2007 12:39
Tato dobrůtka ze salka je tu pod názvem Burizonový chlebíček ze Salka.
Lidka Kovařčíková
|17. 3. 2007 11:45
Děláme z hmoty kuličky, které se dají do papírových košíčků.Je to oblíbené cukroví našich dětí, říkají jim burizonky.
Lenka Kristová
|23. 2. 2007 20:31
Dětem to moc chutná, a při krájení spálíte asi tolik kalorií jako vrcholoví sportovci :)
petra adamčíková
|23. 2. 2007 15:22
ja skaramelizuju salco a pak do toho maslo a burizony. mnam mnam
Monika Vejvodová
|25. 2. 2006 17:03
Tento recept dělám také, ale místo karamelek dávám jedno uvařené salko.
Jitka Malinová
|21. 2. 2006 07:56
Toto bylo moderní před 25 lety, když nebyl moc velký výběr cukrovinek. Často jsem to dětem dělala, ale bylila jsem to do alobalu, nebo igelitu. Z formy by to mělo jít vyklopit, je v tom tuk a ten po zpracování vystoupí na povrch.
Jana
|20. 2. 2006 16:05
A dá sa to dobre vyklopiť, alebo sa do srnčieho chrbátu dá alobal? A aká hmotnosť cukríkov? Ďakujem