tuto dobrutku moc dobrë znam a muzu doporucit.Katka
Tato dobrůtka ze salka je tu pod názvem Burizonový chlebíček ze Salka.
Děláme z hmoty kuličky, které se dají do papírových košíčků.Je to oblíbené cukroví našich dětí, říkají jim burizonky.
Dětem to moc chutná, a při krájení spálíte asi tolik kalorií jako vrcholoví sportovci :)
ja skaramelizuju salco a pak do toho maslo a burizony. mnam mnam
Tento recept dělám také, ale místo karamelek dávám jedno uvařené salko.
Toto bylo moderní před 25 lety, když nebyl moc velký výběr cukrovinek. Často jsem to dětem dělala, ale bylila jsem to do alobalu, nebo igelitu. Z formy by to mělo jít vyklopit, je v tom tuk a ten po zpracování vystoupí na povrch.
A dá sa to dobre vyklopiť, alebo sa do srnčieho chrbátu dá alobal? A aká hmotnosť cukríkov? Ďakujem
Tomuhle doma říkáme, promiňte, "hovínka":-)))