Ledové kaštany rozehřejeme ve vodní lázni nebo v mikrovlnce a smícháme je s burisony (cca 2 lžíce si necháme na pocákání dortu). Směs pak nasypeme do dortové formy, vyložené folií nebo alobalem a upěchujeme.
2
Máslo si utřeme s cukry do pěny, přidáme tvaroh, důkladně promícháme, rozetřeme na burisonový korpus a pokapeme zbytkem čokolády. Necháme vychladit přes noc.
3
Krájíme ostrým nožem nebo nožem s pilkou. Zdobíme ovocem(šlehačkou...).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mastečková
|2. 4. 2014 07:41
Výborný mlsek pro zdravé zuby a ty my pánbůh zaplať zatím máme. Burizonová směs je dost pevná hlavně když je z ledničky. Při rozpuštění čokolády doporučuji přidat tuk. Já dala obyčejný margarin a bylo to podruhé měkčí. Dělám to i s karamelama a vnoučata nemusí mít ani ten krém. Už jsou natěšený, když vidí sáček s burisonama.
Lucka
|30. 6. 2011 13:53
Taky jsem dort vyzkoušela, ale korpus z burizonů byl tak tvrdý, že se to nedalo ukrojit :-( .....nevím čím to mohlo být, škoda, protože jinak to bylo chuťově výborné... :-) :-)
Jarka O.
|24. 1. 2011 15:54
Zase mňaminka, už po přečtení na to mám chuť :-P ;-)