• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Burisonové řezy - nepečené
Napište svůj komentář k receptu

Burisonové řezy - nepečené

autor: Vladimíra
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonové řezy - nepečené
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks tyčinky ledové kaštany čokoládové
    • 3
      balíček karamelové bonbony toffo
    • 1
      balíček burisony rýžové
    • 125
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Máslo, ledové kaštany a karamelky rozpustíme ve vodní lázni, až je vše rozpuštěné, odděláme z vodní lázně a nasypeme celý sáček rýžových burisonů a hodně dobře promícháme. Hotovou hmotu hodně zmačkáme, aby držela pohromadě a po ztuhnutí se nerozpadala! Pak dáme buď do alobalu a uděláme dva dlouhé válečky, nebo můžeme dát do srnčích hřbetů, které vyložíme alobalem. Necháme vychladnout a ztuhnout, pak skladujeme v ledničce, krájíme na tenké plátky.
2
Vánoce bez tohohle receptu si nedovedu představit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burisonové hrudky

Burisonové hrudky

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vladimíra | 24. 12. 2006 22:06

    Rýžové burisony mají 80gramů.

  • Anonym | 17. 12. 2006 18:22

    Rýžové burisony - 1 balíček má kolik gramů?Díky

  • Vladimíra Fojtlová | 12. 12. 2006 13:10

    pro Hanku:Ledové kaštany mají 50g,karamelky Toffo 90g

  • Magda | 12. 12. 2006 10:25

    Tyčinka má gramáž 50 gr.Ta tabulka ledových kaštanů to je spíš čokoláda (tak jako se dělá třeba čokoláda Milena či Kofila - čokoláda plněná tou určitou náplní, ale tyčinka je opravdu jen jedna).

  • Simča Sládková | 12. 12. 2006 09:45

    Zdenko - protože máme obchod, tak se musím Hanky zastat. Skutečně existují ledové kaštany jako "tyčinka" a pak také jako tabulka - ta je tak 150 g. Z hlavy nevím, jakou to má gramáž - typuji tak 50 g ta tyčinka? Mohu se odpoledně podívat, až budu v krámě :o)))

  • ZDENA L | 12. 12. 2006 07:14

    No já znám celý život jen jednu velikost ledových kaštanů, a sáček karamel má od 8 do 10 deka. Pravda, občas se najdou i půlkilové pytlíky, ale ty tam určitě nepatří.

  • Hana | 11. 12. 2006 12:40

    Jakou gramáž - ledové kaštany a Toffu karamelkyDěkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Řezy Cukroví Prosinec Pošírování Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamelové bonbony TOFFO Máslo Tyčinky ledové kaštany
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pravý upírský bramborák

Pravý upírský bramborák

Košíčky z ledových kaštanů

Košíčky z ledových kaštanů

Kubánský dort

Kubánský dort

Bramborové pyré s brokolicí

Bramborové pyré s brokolicí

Paprikové kostky se žampiony

Paprikové kostky se žampiony

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Sušenky z ovesných vloček s kokosem

Fazolky s kari rýží a masovými nudličkami - rychle a chutně

Fazolky s kari rýží a masovými…

Hroznové smoothie

Hroznové smoothie

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

56
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
20
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

Zemřela hvězda kapely Limp Bizkit: Sam Rivers (†48) byl zakladatel legendární skupiny

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Burisonové řezy - nepečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact