• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burisonové řezy - nepečené
Napište svůj komentář k receptu

Burisonové řezy - nepečené

autor: Vladimíra
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonové řezy - nepečené
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks tyčinky ledové kaštany čokoládové
    • 3
      balíček karamelové bonbony toffo
    • 1
      balíček burisony rýžové
    • 125
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Máslo, ledové kaštany a karamelky rozpustíme ve vodní lázni, až je vše rozpuštěné, odděláme z vodní lázně a nasypeme celý sáček rýžových burisonů a hodně dobře promícháme. Hotovou hmotu hodně zmačkáme, aby držela pohromadě a po ztuhnutí se nerozpadala! Pak dáme buď do alobalu a uděláme dva dlouhé válečky, nebo můžeme dát do srnčích hřbetů, které vyložíme alobalem. Necháme vychladnout a ztuhnout, pak skladujeme v ledničce, krájíme na tenké plátky.
2
Vánoce bez tohohle receptu si nedovedu představit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burisonové hrudky

Burisonové hrudky

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vladimíra | 24. 12. 2006 22:06

    Rýžové burisony mají 80gramů.

  • Anonym | 17. 12. 2006 18:22

    Rýžové burisony - 1 balíček má kolik gramů?Díky

  • Vladimíra Fojtlová | 12. 12. 2006 13:10

    pro Hanku:Ledové kaštany mají 50g,karamelky Toffo 90g

  • Magda | 12. 12. 2006 10:25

    Tyčinka má gramáž 50 gr.Ta tabulka ledových kaštanů to je spíš čokoláda (tak jako se dělá třeba čokoláda Milena či Kofila - čokoláda plněná tou určitou náplní, ale tyčinka je opravdu jen jedna).

  • Simča Sládková | 12. 12. 2006 09:45

    Zdenko - protože máme obchod, tak se musím Hanky zastat. Skutečně existují ledové kaštany jako "tyčinka" a pak také jako tabulka - ta je tak 150 g. Z hlavy nevím, jakou to má gramáž - typuji tak 50 g ta tyčinka? Mohu se odpoledně podívat, až budu v krámě :o)))

  • ZDENA L | 12. 12. 2006 07:14

    No já znám celý život jen jednu velikost ledových kaštanů, a sáček karamel má od 8 do 10 deka. Pravda, občas se najdou i půlkilové pytlíky, ale ty tam určitě nepatří.

  • Hana | 11. 12. 2006 12:40

    Jakou gramáž - ledové kaštany a Toffu karamelkyDěkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Řezy Cukroví Prosinec Pošírování Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamelové bonbony TOFFO Máslo Tyčinky ledové kaštany
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Celerová pomazánka s vejcem

Celerová pomazánka s vejcem

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Kotlety (řízky) v alobalu

Kotlety (řízky) v alobalu

Fazolový salát V.

Fazolový salát V.

Čebureky II.

Čebureky II.

Smaženice z ředkviček

Smaženice z ředkviček

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Hmota Marshmallow - nahradí marcipán

Bramborovo-kapustové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

Bylinková krkovice na houbách (václavkách)

Bylinková krkovice na houbách …

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

39
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
33
Černá čočka s mrkví
Černá čočka s mrkví
32
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
30
Zapečené těstoviny se slaninou a smetanou
Zapečené těstoviny se…
29
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 15. 7. 2025: Kdo bude mít skvělé nápady a koho potrápí finance?

Denní horoskop na úterý 15. 7. 2025: Kdo bude mít skvělé nápady a koho potrápí finance?

Ženy.cz Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Dokážete být na sebe hrdá? Naučte se ocenit sebe sama

Blesk.cz Detaily smrti hrdiny (†62) filmu Raději zešílet v divočině: Utopil se s batohem na zádech! Spletl si autobus?

Detaily smrti hrdiny (†62) filmu Raději zešílet v divočině: Utopil se s batohem na zádech! Spletl si autobus?

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

  • Recepty.cz
  • Burisonové řezy - nepečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact