• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burisonové řezy - nepečené
Napište svůj komentář k receptu

Burisonové řezy - nepečené

autor: Vladimíra
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonové řezy - nepečené
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      ks tyčinky ledové kaštany čokoládové
    • 3
      balíček karamelové bonbony toffo
    • 1
      balíček burisony rýžové
    • 125
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
Máslo, ledové kaštany a karamelky rozpustíme ve vodní lázni, až je vše rozpuštěné, odděláme z vodní lázně a nasypeme celý sáček rýžových burisonů a hodně dobře promícháme. Hotovou hmotu hodně zmačkáme, aby držela pohromadě a po ztuhnutí se nerozpadala! Pak dáme buď do alobalu a uděláme dva dlouhé válečky, nebo můžeme dát do srnčích hřbetů, které vyložíme alobalem. Necháme vychladnout a ztuhnout, pak skladujeme v ledničce, krájíme na tenké plátky.
2
Vánoce bez tohohle receptu si nedovedu představit.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Burisonové hrudky

Burisonové hrudky

Nepečené BeBe řezy

Nepečené BeBe řezy

Mandlové hrudky - nepečené

Mandlové hrudky - nepečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vladimíra | 24. 12. 2006 22:06

    Rýžové burisony mají 80gramů.

  • Anonym | 17. 12. 2006 18:22

    Rýžové burisony - 1 balíček má kolik gramů?Díky

  • Vladimíra Fojtlová | 12. 12. 2006 13:10

    pro Hanku:Ledové kaštany mají 50g,karamelky Toffo 90g

  • Magda | 12. 12. 2006 10:25

    Tyčinka má gramáž 50 gr.Ta tabulka ledových kaštanů to je spíš čokoláda (tak jako se dělá třeba čokoláda Milena či Kofila - čokoláda plněná tou určitou náplní, ale tyčinka je opravdu jen jedna).

  • Simča Sládková | 12. 12. 2006 09:45

    Zdenko - protože máme obchod, tak se musím Hanky zastat. Skutečně existují ledové kaštany jako "tyčinka" a pak také jako tabulka - ta je tak 150 g. Z hlavy nevím, jakou to má gramáž - typuji tak 50 g ta tyčinka? Mohu se odpoledně podívat, až budu v krámě :o)))

  • ZDENA L | 12. 12. 2006 07:14

    No já znám celý život jen jednu velikost ledových kaštanů, a sáček karamel má od 8 do 10 deka. Pravda, občas se najdou i půlkilové pytlíky, ale ty tam určitě nepatří.

  • Hana | 11. 12. 2006 12:40

    Jakou gramáž - ledové kaštany a Toffu karamelkyDěkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Řezy Cukroví Prosinec Pošírování Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamelové bonbony TOFFO Máslo Tyčinky ledové kaštany
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Vanilkové rohlíčky

Vanilkové rohlíčky

Rybí pomazánka od Moni

Rybí pomazánka od Moni

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Lehký těstovinový salát s tuňákem a cuketou

Lehký těstovinový salát s tuňákem a…

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Dýňová polévka s česnekem a krutony

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Svařák
Svařák
17
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Operní pěvec Štefan Margita (69) odhalil: Zvláštní znamení nad hrobem Hanky (†75)!

Operní pěvec Štefan Margita (69) odhalil: Zvláštní znamení nad hrobem Hanky (†75)!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

  • Recepty.cz
  • Burisonové řezy - nepečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact