• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Burisonové hrudky
Napište svůj komentář k receptu

Burisonové hrudky

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonové hrudky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks máslo
    • 1
      balíček karamely
    • 1
      ks burisony

Postup přípravy receptu

1
Ve vodní lázni se rozpustí máslo s karamelkama a vsypou se burisony. Z hmoty tvoříme hrudky. Příchuť karamelek může být libovolná. Je to výborné cukroví, které zvládnou i děti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové hrudky z křížal

Skořicové hrudky z křížal

Lupínkové hrudky

Lupínkové hrudky

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kakuska2001 | 12. 12. 2010 16:08

    ale ja nevim jestli tam nemusim dat ty karamelky :-\

  • Sylva P. | 4. 12. 2008 10:50

    Prosím nemá někdo zkušenosti s karamelkami z Lidlu? Je to asi 400g sáček a ty karamelky jsou jako ty polské. Že bych použila ty

  • alena | 19. 12. 2007 13:45

    Včera jsem je dělala: 1/2 másla,1a1/2 bal.karamelek Tofo (90g - 1 bal) a sáček burizonů.Je to takové tvrdé. Ale dostala jsem tip:30 dkg cukru krystalu,1/2 Hery, 1salko, 2 bal.burizonů.Cukr nechat zkaramelizovat,přidat Heru,salko,které jsme 2 hodiny vařily ve vodní lázni i v plechovce - má karamelovou chuť,doporučuji po 1 hod.obráti, otvírat až plechovka schládne, 2 bal.burizonů.

  • venyss | 9. 12. 2007 10:41

    Jé, to je mňamka..a jak je to výborné,ještě teplé! Zatím mi to připomíná takové ty chlebíčky Racio,co jsou polévané karamelem. Jsem zvědavá, jaké to bude až to sestydne.zatím dávám velkou 1!Měla jsem karamely z Liedlu a nedala jsem tam celý balíček-tak podle oka..ale chválím-rychlé, celkem levné a mooooc dobré!

  • JanaSebua | 25. 11. 2007 12:36

    A můžu dát jiný tuk než máslo? Kvůli ceně. Napadá mě třeba Hera. Jde to?

  • marcela | 18. 12. 2006 21:26

    Nepeče,dáme do papírových košíčku.

  • Anonym | 18. 12. 2006 21:16

    peče se to v troubě nebo se to nechá jen ztvrdnout?

  • Katka candr. | 17. 12. 2006 22:01

    prosím, prosím o radu. zkusila jsem to dle Maidy, tzn. rozpustila jsem cukr, dala máslo a nalila na burizony. žádné hrudky mi to neudělalo, je to sypké a také se mi zdá, že je z toho opět cukr. peču poprvé, tak prosím o radu, co s tím, nebo jak to dále zpotřebovat, abych to nemusela vyhodit. mnohokráte děkuji

  • hanka | 14. 12. 2006 23:23

    Dělám je taky, ale ještě do rozpuštěného cukru a másla přidávám 1 Salko

  • Anonym | 11. 12. 2006 07:29

    A kolik mají gramáž Toffo karamelky?

  • Vladimíra Fojtlová | 10. 12. 2006 21:24

    Pro anonym:karamelky Toffo,s těma mám dobré zkušenosti

  • Eva | 10. 12. 2006 20:48

    Koupila jsem Toffo karamelky a klidně můžete dát i čtyři balíčky.

  • Anonym | 9. 12. 2006 21:53

    Prosím, poraďte, které ty karamelky mám koupit, aby se opravdu dobře rozpustily. Díky

  • Vladimíra Fojtlová | 8. 12. 2006 21:13

    Dělám burisonové už dlouho,ale zkuste přidat do karamelek,másla ještě 3 čokolády ledových kaštanů.Moc dobré,mé děti mají tohle cukroví nejradši!

  • Eva | 8. 12. 2006 12:31

    Dělala jsem to letos poprvé. Balíčků karamelek jsem dala tři a burizonů tak třičtvrtě. Je to výborné.

  • Anonym | 13. 11. 2006 22:46

    paní Jitko, napište i ten svůj recept, prosím. Děkuji Míša

  • jitka Mal. | 13. 11. 2006 11:02

    Toto cukroví je opravdu moc dobré, hlavně děti ho vyžadují každý rok. Dělám ho taky trochu jinak, je to o něco dražší ale výsledek perfektní. Dělám na celý plech a pak krájím na kostičky.

  • hana Valentová | 12. 11. 2006 18:23

    Dělám je každý rok, je to moc dobré, doporučuji..

  • Maida | 5. 12. 2005 18:48

    Dělám je taky, ale trochu jinak - rozpustit cukr na karamel (cca 30 dkg), vmíchat máslo a touto hmotou přelít burizony v míse. Pak dělám koule a dávám do papírových košíčků.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Vaření Děti Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamely Máslo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Bramborové krokety III.

Bramborové krokety III.

Arabská rýže

Arabská rýže

Bylinková bageta

Bylinková bageta

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Kávovo-ořechový dort (korpus) - dvoupatrový

Kávovo-ořechový dort (korpus) -…

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Jablečník bez vajec - jablečný koláč (buchta)

Jablečník bez vajec - jablečný koláč …

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

57
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
56
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
52
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…
38
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
35
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Na počest Jiřího Bartošky (†78) vznikají další a další pietní místa: V Divadle bez zábradlí i tam, kde začínal!

Na počest Jiřího Bartošky (†78) vznikají další a další pietní místa: V Divadle bez zábradlí i tam, kde začínal!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Další doporučené recepty:

Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonový dort s tvarohem
Burisonový dort s tvarohem
Burisony v karamelu
Burisony v karamelu
Burritos hovězí
Burritos hovězí
  • Recepty.cz
  • Burisonové hrudky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact