• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burisonové hrudky
Napište svůj komentář k receptu

Burisonové hrudky

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonové hrudky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks máslo
    • 1
      balíček karamely
    • 1
      ks burisony

Postup přípravy receptu

1
Ve vodní lázni se rozpustí máslo s karamelkama a vsypou se burisony. Z hmoty tvoříme hrudky. Příchuť karamelek může být libovolná. Je to výborné cukroví, které zvládnou i děti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové hrudky z křížal

Skořicové hrudky z křížal

Lupínkové hrudky

Lupínkové hrudky

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kakuska2001 | 12. 12. 2010 16:08

    ale ja nevim jestli tam nemusim dat ty karamelky :-\

  • Sylva P. | 4. 12. 2008 10:50

    Prosím nemá někdo zkušenosti s karamelkami z Lidlu? Je to asi 400g sáček a ty karamelky jsou jako ty polské. Že bych použila ty

  • alena | 19. 12. 2007 13:45

    Včera jsem je dělala: 1/2 másla,1a1/2 bal.karamelek Tofo (90g - 1 bal) a sáček burizonů.Je to takové tvrdé. Ale dostala jsem tip:30 dkg cukru krystalu,1/2 Hery, 1salko, 2 bal.burizonů.Cukr nechat zkaramelizovat,přidat Heru,salko,které jsme 2 hodiny vařily ve vodní lázni i v plechovce - má karamelovou chuť,doporučuji po 1 hod.obráti, otvírat až plechovka schládne, 2 bal.burizonů.

  • venyss | 9. 12. 2007 10:41

    Jé, to je mňamka..a jak je to výborné,ještě teplé! Zatím mi to připomíná takové ty chlebíčky Racio,co jsou polévané karamelem. Jsem zvědavá, jaké to bude až to sestydne.zatím dávám velkou 1!Měla jsem karamely z Liedlu a nedala jsem tam celý balíček-tak podle oka..ale chválím-rychlé, celkem levné a mooooc dobré!

  • JanaSebua | 25. 11. 2007 12:36

    A můžu dát jiný tuk než máslo? Kvůli ceně. Napadá mě třeba Hera. Jde to?

  • marcela | 18. 12. 2006 21:26

    Nepeče,dáme do papírových košíčku.

  • Anonym | 18. 12. 2006 21:16

    peče se to v troubě nebo se to nechá jen ztvrdnout?

  • Katka candr. | 17. 12. 2006 22:01

    prosím, prosím o radu. zkusila jsem to dle Maidy, tzn. rozpustila jsem cukr, dala máslo a nalila na burizony. žádné hrudky mi to neudělalo, je to sypké a také se mi zdá, že je z toho opět cukr. peču poprvé, tak prosím o radu, co s tím, nebo jak to dále zpotřebovat, abych to nemusela vyhodit. mnohokráte děkuji

  • hanka | 14. 12. 2006 23:23

    Dělám je taky, ale ještě do rozpuštěného cukru a másla přidávám 1 Salko

  • Anonym | 11. 12. 2006 07:29

    A kolik mají gramáž Toffo karamelky?

  • Vladimíra Fojtlová | 10. 12. 2006 21:24

    Pro anonym:karamelky Toffo,s těma mám dobré zkušenosti

  • Eva | 10. 12. 2006 20:48

    Koupila jsem Toffo karamelky a klidně můžete dát i čtyři balíčky.

  • Anonym | 9. 12. 2006 21:53

    Prosím, poraďte, které ty karamelky mám koupit, aby se opravdu dobře rozpustily. Díky

  • Vladimíra Fojtlová | 8. 12. 2006 21:13

    Dělám burisonové už dlouho,ale zkuste přidat do karamelek,másla ještě 3 čokolády ledových kaštanů.Moc dobré,mé děti mají tohle cukroví nejradši!

  • Eva | 8. 12. 2006 12:31

    Dělala jsem to letos poprvé. Balíčků karamelek jsem dala tři a burizonů tak třičtvrtě. Je to výborné.

  • Anonym | 13. 11. 2006 22:46

    paní Jitko, napište i ten svůj recept, prosím. Děkuji Míša

  • jitka Mal. | 13. 11. 2006 11:02

    Toto cukroví je opravdu moc dobré, hlavně děti ho vyžadují každý rok. Dělám ho taky trochu jinak, je to o něco dražší ale výsledek perfektní. Dělám na celý plech a pak krájím na kostičky.

  • hana Valentová | 12. 11. 2006 18:23

    Dělám je každý rok, je to moc dobré, doporučuji..

  • Maida | 5. 12. 2005 18:48

    Dělám je taky, ale trochu jinak - rozpustit cukr na karamel (cca 30 dkg), vmíchat máslo a touto hmotou přelít burizony v míse. Pak dělám koule a dávám do papírových košíčků.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Vaření Děti Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamely Máslo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Krémová polévka z topinambur

Krémová polévka z topinambur

Salátový dresing

Salátový dresing

Bramborové placky

Bramborové placky

Maďarská rybí polévka

Maďarská rybí polévka

Vepřové kotlety se špekáčkem

Vepřové kotlety se špekáčkem

Tom Kha Gai

Tom Kha Gai

Zdravá tortilla

Zdravá tortilla

Pečená kambala s tymiánem

Pečená kambala s tymiánem

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Buřty na pivě
Buřty na pivě
17
Znojemské okurky
Znojemské okurky
16
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
15
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku nebo variantu s pečenými rajčaty, mangem či slaninou
Dokonalé letní guacamole: Připravte si klasiku…
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do horkých letních dní
Salát, který miluje princezna Kate: Je ideální do…
AHA.cz Pohlreich už krutou pravdu neskrývá: Národ se s tím musí smířit

Pohlreich už krutou pravdu neskrývá: Národ se s tím musí smířit

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Jitka Sedláčková inspiruje ženy nejen 60+: Tyhle módní triky radí nejobsazovanější česká herečka

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Jennifer Lopezová: Trapas v Turecku! Nepustili ji do butiku

Jennifer Lopezová: Trapas v Turecku! Nepustili ji do butiku

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Velký horoskop zdraví na srpen: Komu hrozí vyčerpání a psychické problémy?

Další doporučené recepty:

Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonový dort s tvarohem
Burisonový dort s tvarohem
Burisony v karamelu
Burisony v karamelu
Burritos hovězí
Burritos hovězí
  • Recepty.cz
  • Burisonové hrudky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact