• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Burisonové hrudky
Napište svůj komentář k receptu

Burisonové hrudky

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 7
doba přípravy: 5 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burisonové hrudky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks máslo
    • 1
      balíček karamely
    • 1
      ks burisony

Postup přípravy receptu

1
Ve vodní lázni se rozpustí máslo s karamelkama a vsypou se burisony. Z hmoty tvoříme hrudky. Příchuť karamelek může být libovolná. Je to výborné cukroví, které zvládnou i děti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skořicové hrudky z křížal

Skořicové hrudky z křížal

Lupínkové hrudky

Lupínkové hrudky

Bramborové hrudky - smažené

Bramborové hrudky - smažené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kakuska2001 | 12. 12. 2010 16:08

    ale ja nevim jestli tam nemusim dat ty karamelky :-\

  • Sylva P. | 4. 12. 2008 10:50

    Prosím nemá někdo zkušenosti s karamelkami z Lidlu? Je to asi 400g sáček a ty karamelky jsou jako ty polské. Že bych použila ty

  • alena | 19. 12. 2007 13:45

    Včera jsem je dělala: 1/2 másla,1a1/2 bal.karamelek Tofo (90g - 1 bal) a sáček burizonů.Je to takové tvrdé. Ale dostala jsem tip:30 dkg cukru krystalu,1/2 Hery, 1salko, 2 bal.burizonů.Cukr nechat zkaramelizovat,přidat Heru,salko,které jsme 2 hodiny vařily ve vodní lázni i v plechovce - má karamelovou chuť,doporučuji po 1 hod.obráti, otvírat až plechovka schládne, 2 bal.burizonů.

  • venyss | 9. 12. 2007 10:41

    Jé, to je mňamka..a jak je to výborné,ještě teplé! Zatím mi to připomíná takové ty chlebíčky Racio,co jsou polévané karamelem. Jsem zvědavá, jaké to bude až to sestydne.zatím dávám velkou 1!Měla jsem karamely z Liedlu a nedala jsem tam celý balíček-tak podle oka..ale chválím-rychlé, celkem levné a mooooc dobré!

  • JanaSebua | 25. 11. 2007 12:36

    A můžu dát jiný tuk než máslo? Kvůli ceně. Napadá mě třeba Hera. Jde to?

  • marcela | 18. 12. 2006 21:26

    Nepeče,dáme do papírových košíčku.

  • Anonym | 18. 12. 2006 21:16

    peče se to v troubě nebo se to nechá jen ztvrdnout?

  • Katka candr. | 17. 12. 2006 22:01

    prosím, prosím o radu. zkusila jsem to dle Maidy, tzn. rozpustila jsem cukr, dala máslo a nalila na burizony. žádné hrudky mi to neudělalo, je to sypké a také se mi zdá, že je z toho opět cukr. peču poprvé, tak prosím o radu, co s tím, nebo jak to dále zpotřebovat, abych to nemusela vyhodit. mnohokráte děkuji

  • hanka | 14. 12. 2006 23:23

    Dělám je taky, ale ještě do rozpuštěného cukru a másla přidávám 1 Salko

  • Anonym | 11. 12. 2006 07:29

    A kolik mají gramáž Toffo karamelky?

  • Vladimíra Fojtlová | 10. 12. 2006 21:24

    Pro anonym:karamelky Toffo,s těma mám dobré zkušenosti

  • Eva | 10. 12. 2006 20:48

    Koupila jsem Toffo karamelky a klidně můžete dát i čtyři balíčky.

  • Anonym | 9. 12. 2006 21:53

    Prosím, poraďte, které ty karamelky mám koupit, aby se opravdu dobře rozpustily. Díky

  • Vladimíra Fojtlová | 8. 12. 2006 21:13

    Dělám burisonové už dlouho,ale zkuste přidat do karamelek,másla ještě 3 čokolády ledových kaštanů.Moc dobré,mé děti mají tohle cukroví nejradši!

  • Eva | 8. 12. 2006 12:31

    Dělala jsem to letos poprvé. Balíčků karamelek jsem dala tři a burizonů tak třičtvrtě. Je to výborné.

  • Anonym | 13. 11. 2006 22:46

    paní Jitko, napište i ten svůj recept, prosím. Děkuji Míša

  • jitka Mal. | 13. 11. 2006 11:02

    Toto cukroví je opravdu moc dobré, hlavně děti ho vyžadují každý rok. Dělám ho taky trochu jinak, je to o něco dražší ale výsledek perfektní. Dělám na celý plech a pak krájím na kostičky.

  • hana Valentová | 12. 11. 2006 18:23

    Dělám je každý rok, je to moc dobré, doporučuji..

  • Maida | 5. 12. 2005 18:48

    Dělám je taky, ale trochu jinak - rozpustit cukr na karamel (cca 30 dkg), vmíchat máslo a touto hmotou přelít burizony v míse. Pak dělám koule a dávám do papírových košíčků.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Vaření Děti Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Burisony Karamely Máslo
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trhanec

Trhanec

Žloutkové penízky

Žloutkové penízky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Vepřová pečeně s dušeným zelím a jablky

Vepřová pečeně s dušeným zelím a…

Chlebové smaženky

Chlebové smaženky

Muffiny po belgicku

Muffiny po belgicku

Lokše (langoše)

Lokše (langoše)

Sádlová pomazánka

Sádlová pomazánka

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

108
Špagety aglio olio
Špagety aglio olio
102
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
53
Kulajda
Kulajda
40
Plněné batáty
Plněné batáty
23
Houbový kuskus - rychle a chutně
Houbový kuskus - rychle…

Zajímavé články

Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
AHA.cz Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Drama v televizi: Vyhazov Adamovské?

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Harémky bourají trendy: Stylistka prozradila, které postavě lichotí a které uškodí!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Jak poznat, že se ve vás probouzí životní energie? Tyto signály vám napoví

Další doporučené recepty:

Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
Burgery z podmáslového kuřete
Burgery z podmáslového kuřete
Burgundská hovězí pečeně
Burgundská hovězí pečeně
Burisonový dort s tvarohem
Burisonový dort s tvarohem
Burisony v karamelu
Burisony v karamelu
Burritos hovězí
Burritos hovězí
  • Recepty.cz
  • Burisonové hrudky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact