• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Burgundský kotlík
Napište svůj komentář k receptu

Burgundský kotlík

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Burgundský kotlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hovězí maso
    • 4
      ks mrkev
    • 2
      ks cibule
    • 80
      g máslo
    • 4
      dl červené víno
    • petrželová nať
    • bobkový list
    • tymián
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Hovězí maso pokrájíme na malé kostky, mrkev na kolečka a cibuli nahrubo a vše osmahneme na másle. Potom podlijeme vínem, přidáme sůl, pepř, bobkový list a tymián a dusíme doměkka.
2
Chutná výborně s jakoukoliv přílohou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Havlův burgundský guláš

Havlův burgundský guláš

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka.zima | 9. 11. 2013 11:30

    místo hovězího dělám tímto způsobem králíka a je to paráda :-)

  • Roman | 15. 10. 2013 10:36

    Vylepsenie: :) Toto jedlo robievame sice z rovnakych surovin ale trochu inak. Suroviny si nachystate 24 hod. dopredu. Maso nakrajate na vacsie kocky, pridate mrkvu, kusok petrzlenu, nahrubo pokrajanu cibulu a koreniny tak ako v recepte. Cele to zalejete vinom (ale pozor - naozaj idealne je pouzit celu flasu Pinot noir a to vino by malo byt aspon priemernej kvality, nie sudak za 1,50Eur). Nechate stat v chladnicke 24 hod. Potom nalev scedite a oddelite maso, zeleninu a nalev. Na rozpalenom masle maso osmahnete. postupne pridate zeleninu. Nakoniec podlievate nalevom v ktorom sa maso pacovalo a udusite domaka. Podavat s cerstvym bielym chlebom. Bozske!!! :)

  • Roman | 15. 10. 2013 10:36

    Vylepsenie: :) Toto jedlo robievame sice z rovnakych surovin ale trochu inak. Suroviny si nachystate 24 hod. dopredu. Maso nakrajate na vacsie kocky, pridate mrkvu, kusok petrzlenu, nahrubo pokrajanu cibulu a koreniny tak ako v recepte. Cele to zalejete vinom (ale pozor - naozaj idealne je pouzit celu flasu Pinot noir a to vino by malo byt aspon priemernej kvality, nie sudak za 1,50Eur). Nechate stat v chladnicke 24 hod. Potom nalev scedite a oddelite maso, zeleninu a nalev. Na rozpalenom masle maso osmahnete. postupne pridate zeleninu. Nakoniec podlievate nalevom v ktorom sa maso pacovalo a udusite domaka. Podavat s cerstvym bielym chlebom. Bozske!!! :)

  • Irča Š. | 26. 9. 2012 10:56

    Recept mne dle recenzí nalákal,chtěla jsem rodiče i manžela překvapit něčím novým,ale bohužel opravdu nám vůbec nechutnalo,ale ani jednomu

  • imagoimagor | 20. 4. 2012 15:42

    Pokud to děláte bez vína, tak už to není Burgundské hovězí, ale úplně jiné jídlo. Neříkám, že je to jídlo špatné, ale takový komentář je úplně mimo mísu. Asi jako byste chválila houbovou smaženici s tím, že ji děláte bez hub.

  • hanka | 16. 4. 2012 18:32

    Děláme to bez vína, v papiňáku a výborné. Dělám na oleji nikoli na másle. Přibližně v polovině dušení masa, přidám mrkev a dodusím. Vše v papiňuku na stupeň 2.

  • Simona Sek.
    Simona Sek. | 5. 12. 2010 20:45

    Teda tohle jsem nečekala! Fakt výborné! A to jsem ještě neměla tymián! Možná že jsem se ošidila o ještě lepší chuť! Teď ještě čekám,co tomu řekne moje drahá polovička. Ale i tak už teď dávám za 1.

  • hrusticka | 30. 10. 2010 11:44

    Přidávám se ke kladně hodnotícím lidem. Jednoduchý recept, výborná chuť. Rádi tímto jídlem překvapíme zbytek rodiny. Hodnotím 1*

  • poutnik 752 | 29. 6. 2008 10:44

    Nemám slov.....Naprostá paráda, tkvící v jednoduchosti přípravy a chutí (a to jsem neměl červené víno, nouzově jsem použil Kalifornské růžové).Moc děkuji za recept, je natrvalo zařazen do mojí kuchyně

  • Daniella O. | 4. 12. 2007 17:48

    Opravdu vyborne a jednoduche na pripravu.

  • Petule Petule | 25. 11. 2007 01:35

    Opravdu vynikajici, chut masa lahodna, musim ocenit i jednoduchost. Chutnalo cele rodine... a to pominu prijemne varenicko se zbytkem lahvinky :o)). Zdravim, pani Vero.

  • Hana | 19. 8. 2007 09:53

    vyborne pani vero uzasne to voni a ta chut neuveritelne dekuji moc

  • lucie kašparová | 21. 6. 2007 17:31

    moc mi to chutna, jeste se to ani nedovarilo a furt chodim uzirat.

  • biky | 2. 11. 2006 13:07

    jednoduche a vyborne

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Cibule Hovězí maso Máslo Mrkev Pepř mletý Petrželová nať Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Muffiny pro vnučku

Muffiny pro vnučku

Brokolicová polévka IV

Brokolicová polévka IV

Těstoviny s ricottou a  pestem

Těstoviny s ricottou a pestem

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Doporučujeme

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

81
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
71
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
66
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
56
Dýňová tortila
Dýňová tortila
49
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
AHA.cz Vondráčkové spadla brada dojetím! Takové překvápko Helena nečekala

Vondráčkové spadla brada dojetím! Takové překvápko Helena nečekala

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Další zvraty v Kolečkově komedii Kouzlo derby: Uhlíka přistihli při sexu!

Další zvraty v Kolečkově komedii Kouzlo derby: Uhlíka přistihli při sexu!

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Jaký je váš strážný anděl podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš strážný anděl podle dne, kdy jste se narodili?

  • Recepty.cz
  • Burgundský kotlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact